-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Košt klobásek v Žarošicích
„Milý Herolde,
Chtěl bych se s Vámi podělit o úspěch spojený s vašim kořením , které jsem použil na výrobu domácích klobás. Při první laické výrobě jsem usoudil, že je třeba moji výrobu zdokonalit. Ke svému zdokonaleni jsem využil vašich internetových stránek s nabídkou kořeni k výrobě klobás. Nemeškal jsem a nejen kořeni, ale i ostatní potřeby k výrobě dobrých domácích klobás objednal. A dal se do výroby domácí pochoutky.
Jen tak náhodou při rozhovoru se svojí sestrou, žijící na Moravě, zjistil, že se v obci Žarošice, kde má sestra bydlí, pořádá již 11. ročník soutěže o nejlepší domácí klobásy. Na doporučení mojich nejbližších se do soutěže přihlásil. Na mém úspěchu se podílela i část mé rodiny.Za což jim velmi děkuji! A že se nám dílo zdařilo! O tom svědci i umístění v konané soutěži. Z šedesáti jedna účastníků se umístil první vzorek "Uherska klobása" na krásném desátém miste. Druhý vzorek „Chorizo mediterran“ též obsadil desáté místo. Nutno také podotknout, že soutěž byla rozdělena na dvě kategorie:
1.Profesional
2.Amater
Vzhledem k tomu, že amatérem jsem, je můj výsledek o to lepší, že na profesionála na prvním stupni mi chybělo jen 6,1 bodů. Soutěž nebyla jednoduchá. Pro získání dostatečného počtu bodů k umístění se hodnotily stanovená kritéria : vzhled, barva, chuť, vůně, struktura.
Ve všech kritériích jsem si, dle hodnocení porotců, vedl velmi dobře.
Soutěž celé odpoledne i večer provázela cimbálová kapela a občerstvení v podobě zlatého moku zajistil Radegast . Že se soutěž vydařila tomu nasvědčovala i hojná účast návštěvníků, kterým nabídnuté klobásy velmi chutnaly. Po ochutnávce všech vzorků zbyly na stolech jen prázdné talíře.
Už teď vím, že se dalšího 12. ročníku zúčastním a s úctou přijmu vaši podporu.
S pozdravem Průcha Libor.“
Na další fotografie se můžete podívat přímo zde na webu obce Zarošice.
Děkujeme za článek ! Jsme rádi, že jste dosáhl na "TOP 10" ! :-)
S pozdravem,
Herold řeznické potřeby s.r.o.